Referenties

Ik heb een super leuke tijd gehad op les

'Hoi Paul ik heb een super leuke tijd gehad op les.
Ik wilde er op omdat ik eens piano wilde leren spelen.

Paul jouw lessen waren zo leuk omdat jij mijn mamma goed kon vertellen wanneer ze zich er te veel mee bemoeiden.
En ik vond leuk dat je altijd wel 2 grapjes kon en wilde maken. ( :

En ik vond het leuk dat je me noten hebt leren lezen.

Echt heel erg bedankt!'

Isa Serné

Myrthe

Beste Paul,
Hierbij het stukje over hoe ik het de vier jaar heb gevonden bij jou op pianoles.
Ik vond het super gezellig en ik heb veel noten geleerd. Dat er dan door die noten op een gegeven moment een liedje ontstaat vond ik altijd erg leuk. Na een tijdje begon ik het iets minder leuk te vinden maar ik ging wel verder. Toen ik in groep 8 kwam had ik veel huiswerk en minder tijd om te oefenen en sowieso oefende ik niet super veel dus waardoor ik niet echt verder kwam en daarom ben ik er mee gestopt.

Groetjes, Myrthe

Ideale pianoleraar als je gemotiveerd bent

Ik zou Paul graag willen aanbevelen aan iedereen die piano als passie heeft. Hij is geduldig en aardig. Paul kan heel goed lesgeven en ik heb daardoor snel veel dingen kunnen leren. Hij is ook best precies en doelgericht. Mijn enige probleem was dat ik het lastig vond om mijn huiswerk te doen dus ben ik ermee gestopt. Maar als je gemotiveerd bent is het de ideale leraar.
Kiara

Vrolijke en geduldige pianoleraar

Paul is een prettige, vrolijke en geduldige pianoleraar.
Ik heb een jaar les gehad van hem en heb meer geleerd dan ik van tevoren verwacht had te kunnen leren.
Het systeem waarmee hij werkt bestaat uit oefeningen, maar ook vanaf het begin uit leuke pianostukjes spelen.
Vooral de duetstukken hebben me plezier gegeven in het pianospelen.
Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!

Veel succes met je lessen en tot ziens!

Willeke

Sophie

Ik ben met piano spelen begonnen toen mijn mijn broer en ik de piano van onze oma kregen. Ik wist dat Paul pianoles gaf, dus besloot ik les bij hem te gaan volgen.
Ik heb onwijs veel geleerd in 1 jaar tijd. Het begon allemaal met het 'kennis maken' met de piano, daarna ben ik noten gaan leren lezen, de waarden van de noten en nog zoveel meer.

Naast alle theorie en liedjes uit uit de lesboeken heb ik naar eigen keuze heel veel liedjes zelf mogen leren met hulp van Paul.
Naast dat piano spelen heel leuk is om te doen in je vrije tijd, heb je er op school en in je omgeving ook heel veel aan. Je luistert veel makkelijker naar muziek en in plaats van alleen de beat te horen, hoor je veel meer instrumenten door elkaar.

Nu na 3 jaar les te hebben gehad, heb ik besloten om te stoppen. Te druk met nieuwe uitdagingen ;-)! Maar dit betekent niet dat ik stop, ik zal zeker zo nu en dan blijven spelen!

Jusung en Yesung

"Mijn zoons vonden het heel leuk om piano les te krijgen.
De jongens vonden de speelavond(uitvoering) leuk.
Ik vind het jammer dat we gingen stoppen met piano les.."

Eunkee, moeder van Jusung en Yesung

Marnix en Arthur

René en Agnes Dirks

Beste Paul,

Dank voor de inspanningen waarin je de kinderen met pianoles hebt opgevangen in de periode dat onze muzieklerares door omstandigheden was uitgevallen.
Onze oudste zoon had net in die periode een optreden op school met moeilijke muziekstukken. Jij hebt hem snel noten bijgeleerd en uiteindelijk resulteerde dit in een feilloos optreden met klasgenoten voor div brugklasouders.
Ook onze andere zoon heb je op zijn niveau gestimuleerd en geholpen.
Wij (ouders) hebben het enorm fijn gevonden dat de kinderen niet terugvielen in kennis, sterker nog in een kort tijdsbestek werden ze keurig bijgeschoold en hebben ze een leerzame en gezellige tijd gehad.
Bedankt en succes met alle lessen.
René en Agnes Dirks

Reactie kinderen (Marnix/Arthur):

Marnix: “Nog bedankt bij het helpen voor mijn optreden!”
Arthur: “Ik vond het ook gezellig”

Kyra

Referentie_kyra

Hartstikke goede lessen

Hartstikke goede lessen. Ik heb veel geleerd en met veel geduld. Natuurlijk zijn niet alle liedjes even leuk, maar met paul is het gezellig. Hij is soepel met tijden en makkelijk bereikbaar. Goede uitleg waardoor je goed thuis kan oefenen.


Een echte aanrader als je piano wilt leren spelen!


Mvg Jasper Riepe

Pianolessen altijd hartstikke leuk

Ik ben begonnen met pianoles bij Paul toen ik een jaar of 15 was. Ik was toen gestopt met voetballen en zocht naar een nieuwe hobby. Ik heb de lessen altijd hartstikke leuk gevonden. Niet alleen omdat ik mezelf steeds beter zag worden in het spelen van de piano , maar ook omdat ik met Paul altijd gezellig kon praten over wat we die week meegemaakt hadden. Als ik een keer een stukje niet zo goed geleerd had, was Paul nooit echt streng, maar wist me dan wel weer te motiveren om te leren voor de volgende les. Al met al kijk ik zeer positief terug op mijn pianolessen!


Maxx Germers, 18 jaar, uithoorn

Je eigen route bepalen

De pianolessen van Paul waren altijd heel prettig. Paul is heel flexibel in die zin dat je heel erg je eigen route kan bepalen. Ik was al snel meer geïnteresseerd in klassieke muziek en ik raakte ook geïnteresseerd in het componeren van muziek en daar stond Paul helemaal achter. Hij paste de route aan voor waar ik heen wou. Dit heeft mij erg gestimuleerd en gemotiveerd om door te gaan. Het is ook altijd gezellig om even te kletsen en ik heb ook echt het gevoel gekregen dat we vrienden zijn geworden.
Koen