BSO Solidoe Uithoorn

Sinds oktober 2015 geef ik ook pianoles op de Buitenschoolse Opvang Solidoe (locatie Amstelhof) in Uithoorn. Zit of gaat uw kind binnenkort naar deze BSO dan is de mogelijkheid daar om les te nemen. Groot voordeel, u hoeft niet na werktijd nog een keer met uw kind naar pianoles (2 vliegen in één klap!). Momenteel geef ik daar aan 10 kinderen les.

Hoe gaat dat in z’n werk?
Uw kind komt na schooltijd op de BSO, ik ben vanaf 15.00 uur aanwezig en ik haal uw kind op bij de groep voor een half uur les. Lessen geef ik in een aparte, rustige ruimte. Na de les krijgt uw kind huiswerk mee (schrijf ik op in een schriftje) en uw kind breng ik weer terug naar de groep. Een les bestaat uit een theorie- en een praktijk gedeelte. Om de lessen goed tot hun recht te laten komen is het belangrijk om uw kind ongeveer 15 minuten per dag te laten oefenen (en huiswerk maken).

Wilt u meer informatie, bel dan met Marit Dekker (Solidoe) 0297 513 696 of neem contact op met mij via onderstaand formulier of via 06 244 76 970.