BSO Borus Uithoorn

Sinds oktober 2013 geef ik ook pianoles op de Buitenschoolse Opvang Borus (locatie De Petteflet) in Uithoorn. Zit of gaat uw kind binnenkort naar deze BSO dan is de mogelijkheid daar om les te nemen. Groot voordeel, u hoeft niet na werktijd nog een keer met uw kind naar pianoles (2 vliegen in één klap!). Momenteel geef ik daar aan 5 kinderen les.

Hoe gaat dat in z’n werk?
Uw kind komt na schooltijd op de BSO, ik ben vanaf 15.15 uur aanwezig en ik haal uw kind op bij de groep voor een half uur les. Lessen geef ik in een aparte, rustige ruimte. Na de les krijgt uw kind huiswerk mee (schrijf ik op in een schriftje) en uw kind breng ik weer terug naar de groep. Een les bestaat uit een theorie- en een praktijk gedeelte. Om de lessen goed tot hun recht te laten komen is het belangrijk om uw kind ongeveer 15 minuten per dag te laten oefenen (en huiswerk maken).

Wilt u meer informatie, bel dan met Nathalie Klumper (Borus) 06-10 98 37 37 of neem contact op met mij via onderstaand formulier of via 06 244 76 970.

Petteflet_borus

Je naam *

Je email *

Je telefoonnummer *

Je bericht

Ik ga akkoord met het verzenden en opslaan van mijn gegevens.

Ter verificatie
captcha